Armend Admin
Numri i postimeve : 433 Poenat e Antarit : 1591 Thanks : 16 Join date : 24/03/2009 Age : 32 Location : Kosova, Prishtin
| Titulli: Los Angeles, Ronaldo rrëfen për eksperiencën e re Sat Jun 13, 2009 1:42 pm | |
| Cristiano Ronaldo e ka përjetuar nga Los Angeles transferimin për tek Real Madrid, larg presionit me te cilin duhej te përballej ne Evrope. “Kjo marreveshje eshte historike pasi u pagua nje shume e madhe. Me behet shume qejfi qe tashme jam pjese e nje prej skuadrave me te medha te botes. Reali deshiron qe une t’i nenshtrohem vizitave mjekesore, gjithesesi tani jam me pushime dhe do qendroj edhe per ca kohe ketu”, shprehet sulmuesi portugez per te cilin u paguan plot 93 milione euro. Ne vijim te intervistes dhene per “Fox News”, ai ka pranuar se lajmin e ka marre vesh kur ka qene ne Los Angeles. Ronaldo komenton edhe problemin qe ka me kemben, duke theksuar se nuk ka nevoje per nderhyrje kirurgjikale sepse gjithcka do kaloje gjate pushimeve. Per sa i perket ceshtjes se numrit, portugezi do detyrohet ta braktise 7-en, pasi Raul e ka “privatizuar” prej shume vitesh. Zgjedhja me e mire per te do te ishte numri 9 por ende nuk eshte vendosur asgje. | |
|